Lidt om os

Vi er en dyreglad familie, der nyder meget de perioder hvor vi har hvalpe, og sætter stor pris på, at udvikle sunde hunde med gode psykiske såvel som fysiske egenskaber. Vores hvalpe bliver født, og vokser op i vores stue, så de helt fra starten af deres liv, bliver præget af både børn og voksne, samt vænnes til feks støvsuger osv. 
Alle hvalpe vil blive leveret med følgende:    

Dkk stambog.
Chipmærkning.
Registrering i Dansk hunderegister.
Sundhedsattest fra dyrlægen.
1 gang vaccination.
3 x ormekur.
Hundemappe m/orientering og gode råd til hvalpekøbere.
Hvalpepakke med forskellige ting i, og foder til de første dage.
De vil helt fra starten af deres liv blive trænet med en lydcd, hvor der bl.a. er lyde fra skud, fyrværkeri. De vil i hele perioden hos os, bo og være inde ved os, hvor vi derved har den bedste mulighed for at præge dem til livet i deres kommende nye hjem. Ligesom de vil være vant til de daglige lyde fra alm. hjem som f.eks støvsuger, radio osv.
Når de er ca 5 uger, vil de så småt begynde at lære haven og de udendørsarealer af kende, i kortere eller længere tid, afhængig af vejr og årstid.
De har inden aflevering til de nye ejere, prøvet at køre i bil, været på skovtur og blevet "testet", så de ender hos de, for hvalpen, de rigtige "forældre".
Vi vejleder altid vores hvalpekøber med, at finde den rigtige hvalp, derfor får man aldrig en tilfældig hvalp her fra os, men derimod en hvalp vi kender godt, og kan derfor fortælle om den passer til familien.

Vi er medlem af Dansk Kennelklub, DKK og Dansk Retriever klub, DRK. Vi tager på udstilling, går til lydighedstræning og tager brugsprøver med vores hunde. For os er det det primære, at hundene bliver stimuleret og har det sjovt. 

Vi ligger stor vægt på, at både hvalpe og deres mor får ro de første 2 uger. Herefter vil vi løbende holde åbent hus, for de hvalpekøber vi har lavet aftale med, så de kan følge med i deres udvikling.
Vi afholder ligeledes "hvalpetræf", med både hygge og lidt træning, efter de er flyttet "hjemmefra", ligesom vi altid vil stå til rådighed for råd og vejledning.

 


  

Jeg har gennemgået DKK´s opdrætteruddannelse